Македонски   English   Shqip  


 
Правилници

  Правилници од 2015

1. Правилник за користење на здравствени услуги во странство (Сл. весник бр.48 од 2015 година)

 Правилници од 2013

1. Правилник за користење на здравствени услуги во странство (Сл. весник бр.88 од 2013 година)

Правилници од 2012

1. Правилник за користење на здравствени услуги во странство (Сл. весник бр.159 од 2012 година)


Правилници од 2011

1. Правилник за користење на здравствени услуги во странство (Сл. весник бр.105 од 2010 година)
2. Правилник за користење на здравствени услуги во странство (Сл. весник бр.151 од 2011 година)

Правилници од 2010

1. Правилник за користење на здравствени услуги во странство - Пречистен (Сл. весник бр.115 од 2007 година).
2.
Правилник за користење на здравствени услуги во странство (Сл. весник бр. 100 од 2008 година).
3.
Правилник за користење на здравствени услуги во странство (Сл. весник бр. 22 од 2009 година).
4.
Правилник за користење на здравствени услуги во странство (Сл. весник бр. 75 од 2010 година).
5.
Правилник за користење на здравствени услуги во странство (Неофицијален пречистен текст)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини