Македонски   English   Shqip  


 
ДРГ Форум

Почитувани,

Фондот за здравствено осигурување на Македонија во соработка со Министерството за здравство во рамките на активностите поддржани од Холандскиот Грант, организира Форум за ДСГ методологија на кој се разговараше за досегашните искуства во имплементацијата на ДСГ системот во Р. Македонија.
ДСГ Форумот се одржа на ден 28.06.2010 година (понеделник) во хотел „Холидеј Ин“.
 


Соопштение за медиуми

Говор од директорката на ФЗОМ  М-р Маја Парнарџиева - Змејкова

Агенда

Презентации

Годишен извештај

Работна верзија за Акциоенен план за постојано надградување на  ДСГ системот 

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба).

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови